Ohjeet jäseneksi liittymiseen ja lastenryhmiin ilmoittautumiseen

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista. Yhdellä maksulla koko tarjonta käytössä!
Ensimmäisen kerran voi kokeilla maksutta.

Seurassamme on käytössä Hoika Jäsentieto-palvelu.
Jäseneksi liittyminen, lastenryhmiin ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu tämän ohjelman kautta.

Ohjelman käyttö edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee joko itse liittymään jäseneksi tai myös ilmoittamaan lapsensa jäseneksi ja lastenryhmiin.

HALUATKO MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Rekisteröidy normaalisti Hoika Jäsentieto-ohjelman käyttäjäksi. Ilmoittaudu jäseneksi valitsemallesi kaudelle. Tuo lasku ja liikuntasetelit ohjaajalle.

1. REKISTERÖITYMINEN

Sekä aikuisten että lasten ilmoittautuminen aloitetaan Hoika Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä.

HUOM!! Aikuisen huoltajan tulee rekisteröityä ensin itse ja lisätä sen jälkeen alle 18-vuotiaat lapset alikäyttäjikseen:

- valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla (ja lisää kohdasta "Omat tiedot" lapsesi alaisuuteesi eli alakäyttäjiksesi. Huoltajan tietojen vieressä teksti "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", josta avautuu uusi lomake lapsen tiedoille, täytä ja MUISTA TALLENTAA. Anna lapsesi sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi. Sisaralennuksen saamiseksi rekisteröityminen tulee tehdä edellämainitulla tavalla.)

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan klikkaa sisäänkirjautuminen -sivulta "Unohditko salasanan?"

Jos tietosi muuttuvat, muista päivittää ne myös Hoika Jäsentieto -rekisteriin.

2. ILMOITTAUTUMINEN

- sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite + salasana)

- etene kohdasta "ilmoittautuminen" ohjeiden mukaan

- mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi alikäyttäjiä, valitse ilmoitettavan lapsen nimi valikosta ennen lastenryhmän valintaa. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jokaisesta ilmoitettavasta lapsesta muodostuu oma lasku ja järjestelmä osaa automaattisesti huomioida sisarjäsenyyden niiden lasten kohdalla, jotka täyttävät sisarjäsenyysehdon (toinen tai useampi lapsi samasta perheestä).

- ilmoittautumisesi on vastaanotettu, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

- jos lastenryhmään on mahdollista jäädä varasijalle ryhmän ollessa täynnä, seura ilmoittaa vapautuneesta paikasta.

3. MAHDOLLISET ONGELMATILANTEET

- ota yhteyttä posti@liikuntaseura.fi tai puh. 045 1147 167 / Niina Jokinen

Tästä pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan jäsentietojärjestelmään.