Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma

LIIKUNTASÄPINÄT 15.6.2017

VIRKUN ALUEELLA KLO 18-20

- KUVA -

Kauhajoen Liikuntaseura ry osallistui tänäkin vuonna Kauhajoen kaupungin liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä ammattiliitto JYTYn järjestämään Liikuntasäpinät-tapahtumaan.

Vuosittaisen tapahtuman tarkoituksena on esitellä kauhajokisten yhdistysten toimintaa ja tarjontaa. Kävijä sai tänä vuonna eri esittelypisteiden toimintaan osallistumalla leimoja toimintapassiin, jonka palauttamalla osallistui 100 euron lahjakortin arvontaan!

Kauhajoen Liikuntaseuran pisteessä oli tarjolla maistiaisia syksystä: temppurata lapsille ja lapsenmielisille sekä muuta vetreyttävää liikuntaa. Arvoimme myös sarjalippuja syksyn tunneille. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Suupohjan tapahtumakalenteri