Maksuton ja kaikille avoin tapahtuma

PERHERIEHA 7.10.2017

KAUHAJOEN KOULUKESKUKSESSA KLO 10-16

Kauhajoen Liikuntaseura ry on mukana Kauhajoen kaupungin liikunta- ja nuorisopalveluiden, varhaiskasvatuksen ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kauhajoen yhdistyksen järjestämässä lapsiperheille suunnatussa Perheriehassa Kauhajoen koulukeskuksessa (os. Aninkuja 3-5, 61800 Kauhajoki).

Toista kertaa järjestettävässä Perheriehassa on mahdollisuus kokeilla lukuisia eri harrastuksia usean toimintaansa esittelevän järjestön tai yhteisön toimesta, rymytä temppuradalla ja kokeilla Airtrackin liikunnallisia ominaisuuksia, tehdä lastenvaate- ja tarvikeostoksia sekä herkutella Perheriehan omassa kahviossa. Pääesiintyjänä ”talentista” tuttu Vatsastapuhuja Sari Aalto ja Anssi Apina -show esitykset.

Samana päivänä järjestetään viereisen ammatti-instituutin tiloissa (os. Oppitie 4, 61800 Kauhajoki) Tuumasta toimeen – Tehdään yhdessä -tapahtuma, jonka teemana on rakenna ja remontoi, tuunaa ja kierrätä. Uusia ideoita kotiin ja puutarhaan. Tuuman mitalla tekemisen riemua TV:stä tutun (Strömsö) Jim Björnin ja oppilaitoksen opiskelijoiden toimesta.

Tapahtumiin on vapaa pääsy ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan paikkakuntamme asumis-, harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin!

Tapahtuman lisätiedot, aluekartta yms.