TOUKOTEMPAUS LA 20.5.2017
ARON KOULULLA KLO 12-15

- KATSO KUVAT -

Toukotempaus oli jumppatapahtuma, joka oli jäsenille tarkoitettu osio seurajohdon ja ohjaajien seurakehityspäivästä. Myös ei-jäsenillä oli mahdollisuus osallistua tapahtumaan.

Jäsenten kesken arvottiin tapahtuman päätteeksi seuraavan toimintavuoden jäsenyys. Onnetar arpoi voittajaksi Riitta Cederström-Koskelan.  Vuoden Ohjaajana 2017 palkittiin Leena Hietikko ja Liikkujana Anneli Salonen. Onnea palkituille!

OHJELMA:

klo 12-13 Lavis ®
eli lavatanssijumppa a´la Sari Alanko. Tällä tanssitunnilla ei tarvita paria! Hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Sarin innostava tyyli ei jätä ketään kylmäksi. Hittilaji, jossa kukaan ei tallo varpaillesi!

klo 13-14 Tehotreeni (Anna Takala, Voimisteluliitto) on Voimisteluliiton kehittämä tehokas ja hikinen jumppa, jossa kohenee sekä kestävyys- että lihaskunto. Tunnilla liikuttiin menevän musiikin tahdissa helpoilla perusaskeleilla.

klo 14-14.30 Kehonhuolto (Anna Takala) Tehotreenin jälkeen rauhoituttiin kohentamaan liikkuvuutta, liikehallintaa ja tasapainoa. Puolen tunnin kehonhuoltosessio päättyi kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen rentoutukseen.