Kauhajoen Liikuntaseura ry

- perustettu vuonna 1936 Kauhajoen Karhun alajaostoksi. Itsenäistyi 1950, on valtakunnallisen Voimisteluliiton jäsenseura.
- n. 200 jäsentä
- 9 ohjaajaa, 7 johtokuntalaista

Nimihistoria: Aluksi toimittiin Karhun alla nimellä Kauhajoen Voimistelu- ja urheiluseura Karhun Naisvoimistelijat. Vuonna 1950 itsenäistyttiin ja muutettiin nimi Kauhajoen Karhu-Siskot ry:ksi. Maaliskuussa 2017 yhdistyksestä tuli Kauhajoen Liikuntaseura ry. Halusimme nimen, joka kertoisi toiminnastamme ja joka tuntuisi omalta myös kymmenille miespuolisille jäsenillemme.

Ohjaajat viikoittain kannustavat kaikenikäisiä jäseniä liikuntaan, joka virkistää niin kehoa kuin mieltä. Ryhmässä tehden, liikkuen, irtoaa terve hiki monesti vaivattomammin kuin yksin puurtaessa. Pienten lasten ryhmätunneissa on myös sosiaalisten taitojen karttuminen ensiarvoisen tärkeää. Monesti lapsi onkin ylpeä ikiomasta harrastuksesta.

Käytännön asioiden organisoinnista huolehtii seitsenhenkinen johtokunta. Pidämme tärkeänä ohjaajien kouluttamista ja seurastamme osallistutaankin säännöllisesti erilaisiin paikallisiin ja/tai valtakunnallisiin koulutus- ja ideapäiviin. Järjestämme retkiä ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Ohjaajat ovat meidänkin seurassamme ne helmet, joita ilman ei kaulanauha näyttäisi miltään. Ohjaajat tekevät todella arvokasta työtä, ei vain meidän seuramme liikkujia ajatellen, vaan myös laajemmin terveyden edistäjinä. Ohjaajat ovat liikkumisen malleina tulevaisuuteen tässä koneellistuvassa maailmassa. Käytössämme on eri liikuntavälineitä, joiden avulla ohjaajat saavat entisestään monipuolistettua tunteja. Ryhmiimme on helppo tulla ja tuntien tunnelmaa onkin kommentoitu muun muassa sanoilla mukava ja helposti lähestyttävä!

Sivuillamme on liikuntakalenteri, hinnasto, yhdistyksen yhteystiedot sekä muuta ajankohtaista. Ota yhteyttä, jos Sinulla on kenties uusia ideoita toimintaamme, palautetta, käyttämättömiä ohjaajan taitoja tai jotain muuta mielessäsi.

NÄHDÄÄN LIIKUNNALLISISSA MERKEISSÄ!