Palkitut 2010-2018

Vinkki: Klikkaa ensimmäinen kuva auki ja liiku sen jälkeen kuvien välillä tietokoneen tai avautuvan ikkunan nuolinäppäimillä.

Kuvien luvaton kopiointi kielletty.

Palkitsemme vuosittain Vuoden Ohjaajan ja Liikkujan.

Vuoden Ohjaaja 2018 on lentopalloa jo vuosia ohjannut Perttu Aalto. Pertun luotsaamalle lentopalloporukalle ei meinaa mikään riittää - jos olisi mahdollista pelata joka päivä, he aivan varmasti pelaisivat! Mahtava meininki!

Vuoden Liikkuja 2018 on Arttu Nummikoski. Hän on harrastanut liikuntaa 5-6 -vuotiaiden liikuntakerhossamme. Arttu noudattaa esimerkillisesti ohjeita ja on innokas leikkijä, joka on kaikkien kaveri ja aina mielellään mukana kaikessa. Hyvä Arttu!

Vuoden Ohjaaja 2017 on tuoreimpiin ohjaajakiinnityksiin Kauhajoen Liikuntaseura ry:ssä kuuluva Leena Hietikko, joka ei koskaan halua tyytyä keskinkertaiseen. Hänellä on kaiken aikaa palo kehittää itseään ohjaajana ja liikkujana. Leena on toimintavuonna 2016-2017 ohjannut kuntosali- ja kahvakuularyhmiä. Hän on iloinen, jämäkkä, täsmällinen ja reipas ohjaaja. Hyvää työtä!

Vuoden Liikkuja 2017
Anneli on rempseä ja positiivinen liikkuja, jolle ei riitä pelkästään yksi ryhmäliikuntatunti viikossa; hänet on kaudella 2016-2017 erittäin säännöllisesti nähty kaikissa seuraavissa ryhmissä: Ikiliike, KevytVire, Trimmi, kuntosaliryhmä ja 4Ladies.
Anneli on kuluneena toimintavuonna osallistunut aktiivisesti myös Kauhajoen Liikuntaseura ry:n tapahtumiin: Lauhan kevätretkelle, Unelmien Liikuntapäivään ja myös kaudenpäätöstapahtuma Toukotempaukseen. Hienoa! Niin sitä pitää!

Vuoden Ohjaaja 2016 on iloinen, tykätty ja innokas satujumppaohjaaja Maija Rotola-Pukkila, jonka positiivinen asenne ja olemus ovat saaneet lapset viihtymään tunneilla. Valitettavasti Maija joutui jättämään satujumpan ohjaamisen lähteäkseen täysin panoksin kohti viimeisen vuoden opiskelurutistusta. Tsemppiä!

Vuoden liikkuja 2016 Sointu Korkeamäki on uutteruudellaan ja sitkeydellään ansainnut himoitun arvonimensä. Harva jumppari vaatii kyykkyä kyykyn perään ja käy aktiivisesti useassa eri ryhmässä vuodesta toiseen. Jatka samaan malliin!

Vuoden Ohjaaja 2015 on yhdistyksen tiedottajanakin toimiva Niina Jokinen. Niina vaihtoi satujumpan senioreihin tuomalla yhdistykseen Voimisteluliiton Ikiliike -tunnit. Lisäksi hän ohjaa naisten kuntosaliryhmää ja KevytVire -kuntojumppaa.

Vuoden Liikkuja 2015 on lapsiliikkuja Vanessa Metsä-Heikkilä. Vanessa on ollut ahkera satujumppari, joka lähtee aina ilolla leikkeihin mukaan ja on ystävällinen kaikille. Hän on huomaavainen ja kuuntelee ohjeet tarkasti. Vanessa lähti koulutielle syksyllä 2015, ja hänen suunnitelmissaan on jatkaa liikuntaharrastusta vaikkapa telinevoimistelun parissa.

Vuoden Ohjaaja 2014 on satujumppaohjaaja Mira Rautjärvi, jonka syli on aina avoinna lapsille, oli kyse sitten ilojen tai surujen jakamisesta. Valitettavasti jouduimme kauden 2013-2014 jälkeen luopumaan uusien haasteiden perään lähteneestä Mirasta.

Vuoden Liikkuja 2014 Heli Paloneva on yksi aktiivisimmista jumppareistamme. Hän tulee aina hymyssä suin liikkumaan ja ohjaajien huomioimisen lisäksi ylläpitää taitavasti yllä myös jumppareiden keskinäistä hyvää henkeä.

Vuoden Ohjaaja 2013 Henriika Kohtanen jaksaa viikosta ja vuodesta toiseen hymyillen tsempata Trimmi-jumppareita aina vain syvempiin kyykkyihin ja tehokkaampiin vatsalihasliikkeisiin. Hän huolehtii siitä, että liikkeet tehdään teknisesti oikein eikä pelkää luoda kävijöille haasteita. Henriikan tunneilla ei lopeteta käymistä heti uudenvuodenlupausten tekemisen jälkeen vaan sama into vie läpi vuoden!

Vuoden Liikkuja 2013 on satujumppaaja Julia Rozynska. Hän ottaa aina ohjaajien leikkisuunnitelmat riemulla vastaan, on leikkiessä kaikille reilu ja huomioi muut esimerkillisen hyvin. Hänen aurinkoinen hymynsä ei tunnu hyytyvän koskaan. Hienoa, Julia!

Vuoden Ohjaaja 2012  on aina pirteä ja väen mukaan Zumbaan saava Mia Alakortes.

Vuoden Liikkuja 2012 on Tapani Vesanto, joka on ollut jo vuosikymmeniä aktiivisesti mukana lentopalloryhmässä.

Vuoden Ohjaajaksi 2011 valittiin Raimo Ollila. Raimo ohjaa lentopalloa ja aikaisemmin toimi myös miestenjumpan ohjaajana.

Vuoden Liikkujaksi 2011 valittiin lapsiryhmästä Topi Koponen. Topin ahkeruudesta ja asenteesta saa moni isompikin ottaa mallia.

Vuoden Ohjaajaksi 2010 valittiin Henni Metsänranta. Henni ohjaa lasten ryhmiä yhdessä toisen ohjaajan kanssa ja on ollut jo useamman vuoden ajan mukana Liiku ja leiki -ryhmän sekä jumppakoulun ohjaajana.

Vuoden Liikkujaksi 2010 valittiin lentopallossa ja jumpassakin käynyt Antti Laitamäki. Antti on aktiivinen ja huumorintajuinen liikkuja ja osallistuu retkiin sekä kökkätapahtumiin.